Uncategorized

Vuoden 2019 vapareiden tervehdys

Vuosi on vaihtunut ja uudet vuoden 2019 vaparinne ovat pääsemässä pikkuhiljaa työssään vauhtiin. Uusi vuosi pyöräytettiinkin käyntiin Luistellen lukuvuoteen -tapahtumalla, jossa joukko mentorlaisia lähti retkiluistelemaan Näsijärven jäälle. Urheilusuorituksesta selviydyttyä, posket punaisina ja varpaat jäässä siirryttiin nauttimaan Kaupinojan saunan lämmöistä – vaikkakin lämpö hipoi saunan lauteilla sataa astetta. Vastapainoksi saunojat uskaltautuivat myös pulahtamaan Näsijärven hyiseen avantoon. Iltaa jatkettiin myöhemmin rennon hengailun merkeissä Domus klubilla kera naposteltavien.

Ensimmäisen tapahtuman järjestämisestä ollaan siis selviydytty kohtuullisen kunniakkaasti. Paljon ollaan tapahtumien järjestämisestä jo opittu, mutta paljon on vielä myös oppimatta. Keväälle on tulossa sekä suunnitelmissa paljon jänniä tapahtumia, joten pysykää kaikki kuulolla ja osallistukaa mahdollisimman moneen! Tulevasta voidaan mainita Mentor goes KYYKKÄ, joka järjestetään lauantaina 9.2 Tampereen yliopiston Hervannan kampuksella ja jonne toivotaan mahdollisimman paljon innokkaita mentorlaisia kannustamaan meidän ihan omaa kyykkäjoukkuetta sekä hengaamaan muiden mentorlaisten kanssa. Fuksien lautapeli-illasta hurmioituneina tulossa olisi myös Pullaa & pelejä -lautapeli-ilta tiistaina 5.3, jonne on tulossa ajankohdan mukaisesti laskiaispullatarjoilu. Tästä tulee myöhemmin myös tapahtuma Facebookin puolelle.

Ja jos jollekulle tulee mieleen hyviä vinkkejä ja tapahtumatoiveita tai -ideoita, tulkaa ehdottomasti nykäisemään hihasta tai laittakaa vaikka sähköpostia meille osoitteeseen mentorinvaparit@gmail.com!

Oikein hyvää alkanutta vuotta 2019 kaikille ja nähdään tapahtumissa!

Terveisin,

uudet vaparinne Emma, Ilona, Andi ja Tilda

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s