Hyödyllisiä linkkejä

YLIOPISTON NETTISIVUT: https://www.tuni.fi/ Kaikki tarvitsemasi tieto opiskeluihin liittyen.

KASVATUSTIETEIDEN JA KULTTUURIN TIEDEKUNNAN NETTISIVUT: https://www.tuni.fi/fi/tutustu-meihin/kasvatustieteiden-ja-kulttuurin-tiedekunta Opetushenkilökunnan yhteistiedot ja muuta tietoa tiedekuntaamme koskien.

TREY: https://trey.fi/ Tampereen ylioppilaskunta eli TREY on Tampereen yliopiston opiskelijoiden etu- ja palvelujärjestö. ”TREY on kaikkien 18 000 Tampereen yliopistossa opiskelevien yhteinen edunvalvoja, järjestötoiminnan mahdollistaja, palveluntarjoaja ja yhteisöllisyyden rakentaja. Kaikki me 18 000 opiskelijaa olemme ylioppilaskunta. Yliopistolain mukaan ylioppilaskunnan tehtävänä on toimia jäsenistönsä yhdyssiteenä ja edistää heidän yhteiskunnallisia, sosiaalisia ja henkisiä pyrkimyksiään.”

TOAS: http://www.toas.fi Tampereen opiskelija-asuntosäätiö tarjoaa opiskelijahintaisia asuntoja. Voit jättää netissä hakemuksen ja seurata jonotustilannettasi.

YTHS: http://www.yths.fi Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö eli YTHS huolehtii opiskelijoiden terveydestä opiskelijahinnoin.

YLIOPISTON KIRJASTO: https://www.tuni.fi/fi/kirjasto Yliopiston kirjastoon kannattaa hankkia lainausoikeus heti opintojen aluksi. Opiskelijakortti toimii kirjastokorttina, sen voi aktivoida kirjastossa.

LIIKUNTA (SPORTUNI): https://sites.tuni.fi/sportuni/ Yliopiston opiskelijana olet oikeutettu käyttämään yliopiston liikuntapalveluita. Liikunta yliopiston tarjoamissa tiloissa on edullista ja tarjolla on myös esimerkiksi ryhmäliikuntaa, sekä seuroja, joihin liittymällä pääsee lukuisten eri lajikerhojen toimintaan mukaan! Löydä oman lajisi pariin tai etsi jokin uusi harrastus!

OPISKELIJAN TAMPERE: http://www.opiskelijantampere.fi Opiskelijana olet oikeutettu myös Opiskelijan Tampereen tarjoamiin etuihin. Nettisivuilta löydät listauksen eduista ja paljon muuta hyödyllistä!

Mainokset