Mikä on Mentor?

Mentor ry on Tampereen yliopiston Kasvatustieteiden tutkinto-ohjelman Elinikäisen oppimisen ja kasvatuksen (elokas) opiskelijoiden ainejärjestö, joka perustettiin Paideia-nimellä vuonna 1974. Nimi vaihtui Mentoriin vuonna 1995. Opiskelijatapahtumissa voit tunnistaa meidät vihreistä haalareista sekä ”omppuhaalarimerkistä”. Kuulumme Tampereen ylioppilaskuntaan (TREY) sekä tiedekuntamme kattojärjestöön ja edunvalvontajärjestö Kasvoon. Mentor on myös Suomen kasvatustieteiden opiskelijoiden liiton jäsen (SKOL).

Yleinen harhakäsitys on, että meistä mentorlaisista valmistuu muiden kasvatustieteilijöiden tapaan opettajia. Varmasti aina jokunen sillekin tielle ajautuu, mutta yleisesti ottaen meitä kiehtoo koulutus ja oppiminen laajemmassa mielessä, ei siis vain peruskoulun seinien sisään rajoittuvana ilmiönä. Valmistuttuamme sijoitumme hyvin erilaisiin työtehtäviin kuten esimerkiksi hallinto-,suunnittelu- ja kehittämistehtäviin, opetus- ja koulutustehtäviin, tutkimustyöhön, konsultointiin tai johto- ja esimiestehtäviin. Tulevia työnantajiamme ovat esimerkiksi erilaiset yritykset ja järjestöt sekä valtio tai kunta.

Ainejärjestömme tarkoituksena on toimia Tampereen yliopiston kasvatustieteiden opiskelijoiden etujärjestönä ja ajaa opiskelijoiden etua opiskeluun liittyvissä asioissa, sekä huolehtia opiskelijoiden virkistystoiminnasta. Toimimme myös opiskelijoiden linkkinä työelämään, ja järjestämme säännöllisesti työelämätapahtumia ja yritysvierailuja. Lisäksi Mentor pitää yhteyttä muihin kasvatustieteilijöihin, joiden kanssa järjestämme muun muassa excursioita ja sitsejä. Myös poikkitieteellisyyteen panostetaan, ja olemme järjestäneet tapahtumia yhteistyössä myös muiden alojen opiskelijoiden kanssa.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s