Opiskelijalle

Uudelle opiskelijalle

Tervetuloa uudet opiskelijat!

Ensimmäiseksi haluamme onnitella tuhannesti opiskelupaikastasi! Pääsykokeet ovat nyt takana ja muutama vuosi opintoja edessä. Yliopistossa opiskelijoiden elämä ei kuitenkaan ole pelkkää opiskelua. Ainejärjestömme Mentor järjestää kaikenlaisia tapahtumia mikroluokissa, luentosaleissa ja kirjastoissa viettämänne ajan vastapainoksi.

Opintojen alku saattaa tuntua hämmentävältä ja ensimmäisten päivien aikana tuleva informaation määrä on lähes rajaton. Aluksi on valittava ensimmäisen jakson aikana suoritettavat kurssit, ilmoittautua niille, selvittää luentojen ajat ja paikat, opetella liikkumaan yliopiston rakennuksissa ja varailla kirjastosta jo ensimmäisiä tenttikirjoja. Huh! Ei hätää, tässä kaikessa teitä auttavat ja ohjaavat tutorit. Orientoivan viikon aikana opastetaan kursseille ilmoittautumisissa, sivuainevalinnoissa, kampuksella suunnistamisessa sekä muissa tärkeissä asioissa.

Kasvatustieteiden opiskelijoiden ainejärjestö Tampereella on siis Mentor ry, jonka tehtävänä on järjestää erilaisia tapahtumia vapaa-ajaksi aina liikuntatapahtumista teemabileisiin. Tapahtumista tiedotetaan Mentorin nettisivuilla sekä postituslistalla, jotta kaikki olisivat perillä seuraavista aktiviteeteista.

Sähköpostilistalle kannattaa siis liittyä pikimmiten. Postituslistaa varten pitää ilmoittaa vain oma sähköpostiosoite, nimi ja peruspalvelutunnus. Liittyäksesi sähköpostilistalle sinun tulee kutienkin ensin maksaa Mentorin liittymismaksu. Fukseille ja tutoreille on perustettu myös yhteinen Facebook-ryhmä, jossa voitte tutustua toisiinne sekä keskustella opiskelujen aloittamisesta. Tämän lisäksi Mentorilla on kaikille Tampereen yliopiston kasvatustieteen opiskelijoille tarkoitettu Facebook-ryhmä. Sieltä löytyy valtava määrä valokuvia ja muuta tietoa menneistä tapahtumistamme.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

WordPress.com.

Ylös ↑

%d bloggers like this: