Uudelle opiskelijalle

Tervetuloa uudet opiskelijat!

Ensimmäiseksi haluamme onnitella tuhannesti opiskelupaikastasi! Valintakokeet ovat nyt onnistuneesti takana ja muutama vuosi opintoja edessä. Yliopistossa opiskelijoiden elämä ei kuitenkaan ole pelkkää opiskelua. Ainejärjestönne Mentor järjestää kaikenlaisia tapahtumia tuomaan vastapainoa kaiken mikroluokissa, luentosaleissa ja kirjastoissa viettämänne ajan tasapainottamiseksi.

Opintojen alku saattaa tuntua hämmentävältä ja ensimmäisten päivien aikana tuleva informaation määrä on lähes rajaton. Aluksi on valittava ensimmäisen periodin aikana suoritettavat kurssit, ilmoittautua niille, selvittää luentojen ajat ja paikat, opetella liikkumaan yliopiston rakennuksissa ja varailla kirjastosta jo ensimmäisiä tenttikirjoja. Huh! Ei hätää, tässä kaikessa teitä auttavat ja ohjaavat tuutorit. Orientoivan viikon aikana opastetaan kursseille ilmoittautumisissa, sivuainevalinnoissa, kampuksella suunnistamisessa sekä muissa tärkeissä asioissa.

Kasvatustieteiden opiskelijoiden ainejärjestö Tampereella on siis Mentor ry, jonka tehtävänä on järjestää erilaisia tapahtumia vapaa-ajaksi aina liikuntatapahtumista teemabileisiin. Tapahtumista tiedotetaan Mentorin fb-sivuilla sekä postituslistalla, jotta kaikki olisivat perillä seuraavista aktiviteeteista.

Sähköpostilistalle kannattaa siis liittyä pikimmiten. Postituslistaa varten pitää ilmoittaa vain oma sähköpostiosoite, nimi ja peruspalvelutunnus. Liittyäksesi sähköpostilistalle sinun tulee kuitenkin ensin maksaa Mentorin liittymismaksu. Fukseille ja tuutoreille perustetaan joka vuosi myös oma WhatsApp-ryhmä, jossa mieltä askarruttaviin kysymyksiin saa tarvittaessa nopeastikin vastauksen. Tämän lisäksi Mentorilla on kaikille Tampereen yliopiston kasvatustieteen opiskelijoille tarkoitettu suljettu Facebook-ryhmä, kaikille avoin Facebook-sivu, sekä varsin aktiivisesti päivitettävä Instagram-tili (@mentor_ry), josta voit käydä kurkkaamassa elokkaan eloa kuvien muodossa.

Käy ihmeessä tutstumassa myös Mentorin fuksiblogiin, josta löydät hyödyllistä tietoa opiskeluiden aloittamisesta, tuutoreista, fuksitapahtumista ja monesta muusta asiasta, jotka koskevat ensimmäistä opiskeluvuottasi elokkaissa!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

WordPress.com.

Ylös ↑

%d bloggers like this: