Sillis

Urbaanista sanakirjasta poimittua:

”Silliaamiainen, yliopisto-opiskelijoiden harrastama ryyppyjuhla ja tärkeiden juhlapäivien jatke. Silliksistä nautitaan esim. ainejärjestöjen vuosijuhlien jälkeisenä päivänä ja vappupäivänä.”

”TUU SILLIKSELLE NI EI TUU KRAPULAA!”

Sillis eli silliaamiainen vietetään seuraavana päivänä vuosijuhlista. Joillekin tämä voi olla the pääpäivä ja joillekin hetki tulla nauttimaan hyvästä ruuasta, seurasta ja tekemisestä sekä mahdollisuus tulla parantelemaan edellisillan aiheuttamaa päänsärkyä ja huimausta.

Kuitenkin yhtä kaikki silliksen ideana on saapua paikkaan X viettämään aikaa muiden kanssa, syömään, juomaan ja nauttimaan. Silliksellä on yleensä mahdollisuus reivata edellispäivän aiheuttama aamuinen tila unholaan ja nauttia mättöruokaa sekä juomaa joko omasta pullosta tai tarjoiltuna. Joskus silliksellä saattaa olla esimerkiksi saunomismahdollisuus.

Silliksellä saattaa olla teema, jonka mukaan pukeudutaan, mutta yleisesti pukukoodi on vapaa. Monesti silliaamiaiselle saavutaan haalarit jalassa ja rennommissa vaatteissa.

Sillistä ei mistään hinnasta kannata jättää välistä! Se tarjoaa mahdollisuuden vielä kerran tulla muistelemaan eilistä juhlaa sekä ainejärjestön vuosia.